De nieuwbouw van uw dromen

Architect Gabriels - Nieuwbouw

De grote droom van de meeste Belgen is om een eigen huis te bouwen.  Bent u daar nu ook aan toe?  Neem dan een goede architect in de arm om uw droom te realiseren.  Architect Dominique Gabriëls uit Bree luistert naar uw wensen en zet die om in de praktijk.

Uw droomproject wordt werkelijkheid

Of u nu bij hem langskomt met een foto of een zelfgetekend plannetje om uw ideeën duidelijk te maken, dat maakt geen enkel verschil.  Op basis van uw ideeën tijdens een eerste gesprek komt hij tot een voorontwerp.  Dit ontwerp wordt systematisch verder uitgewerkt naargelang de wensen van de klant.  Of het nu gaat om villa’s, piramidewoningen, pastorij- of strakke woningen: hij brengt het allemaal tot een goed en esthetisch einde.

Maak een afspraak

Bij de bouw van een woning zijn er de wettelijke verplichtingen wat betreft de veiligheidscoördinatie en de energieprestatieverslaggeving.  Architect Gabriels heeft de competentie om die te vervullen.  Wilt u graag een afspraak maken aangaande uw nieuwbouw in Bree?  Neem dan zeker contact op met architect Dominique Gabriels.

Top